Mesterul-OnLine - Montaj centrale termice
Montaj centrale termice - 3.9 din 5 bazat pe 7 voturi
Evaluare utilizator: / 7
Cel mai slabCel mai bun 

Instalator montaj centrale termice Bucuresti

INSTALATORI BUCURESTI EXECUTAM MONTAJ CENTRALE TERMICE, SUNATI LA NUMARUL DE CONTACT INSTALATOR 0726575067

Montajul centralelor termice pe gaz de catre instalatori autorizati ISCIR

Instalator montaj centrale termice 0726.575.067Ce tipuri de montaj centrale termice executa instalatorii nostrii autorizati?

  • Instalare si montare centrale termice pe gaz centrate termice lemne, centrale termice peleti si centrale termice electrice (pana in 300 KW).
  • Montare / instalare centrale termice de apartament / case si vile (C.T. murale, normale, cu tiraj fortat etc.), centrale termice prin condensare, centrale termice de pardoseala cu acumulare de apa calda menajera (cu boiler), cazane din fonta 50 KW - 300 KW, cazane de apa calda si fierbinte, etc.
  • Montare / instalare boilere si preparatoare de apa calda menajera pentru centrale termice, boilere electrice.
  • Montare / instalare aparate consumatoare de combustibili gazosi si consumatoare de combustibili solizi (seminee, sobe etc.)
  • Montare / instalare radiatoare compacte (otel, aluminiu, fonta, etc.), radiatoare baie (otel, aluminiu, fonta etc.), radiatoare decorative.
  • Aerisire si spalare calorifere din otel, calorifere din fonta si aluminiu.
  • Montare / instalare instalatii termice pe instalatii de Cupru, PPR, Pexal.
  • Alte lucrari la cererea dumneavoastra.

Instalatorii nostrii autorizati ISCIR, monteaza centrale termice pe gaz cu tiraj fortat si cu tiraj natural cat si incalzitoare instant pe gaz pentru producerea de apa calda menajera instantanee

Montaj centrale termice murale:

Instalare centrale termiceSunt destinate cu precadere incalzirii centrale a cladirilor mici(locuinte, spatii de birouri si comerciale) si asigura prepararea apei calde menajare de consum. Unt prevazute cu arzator atmosferic (utilizeaza ca agent de combustie aerul aspirat din atmosfera) si unul sau doua schimbatoare de caldura din Cupru. Folosesc drept combustibil gaze naturale sau GPL

Efectuam montaj pentru suprafete mari de incalzire si in functie de necesitatea si bugetul beneficiarului proiectam si executam o variata gama de instalatii de tip: panouri radiante, ventilo-convectoare, instalatii clasice cu cazan pe gaz si multe altele

Asiguram montaje de cazane murale la apartamente, case vile, precum si instalatii termice industriale, cu tiraj fortat sau natural, inclusiv cazane cu combustibil gazos, solid sau lichid.

 

 

Instalator montaj centrale termice pe lemne

Instalator montaj centrale termice pe lemneInstalatorii mesterul online va ofera sfaturi utile in alegerea unui cos de fum pentru centralele termice pe lemne. Afla care sunt principalele criterii de care trebuie sa tineti cont atunci cand alegeti cosurile de fum pentru centrale termice pe lemne:

In primul rand trebuie sa tineti cont de diametrul interior al cosului de fum, recomandac ca aacesta sa fie trebuie sa fie mai mare sau cel putin egal cu diametru racodului de gaze arse al centralei pe care o detineti sau doriti sa o achizitionati. Toate racordurile de la cazan la cosul de fum trebuie sa fie izolate sau confectionate din materiale izolante cum ar fi dublu INOX cu izolatie. Folosirea acestui tip de material previne crearea condensului si intoarcerea acestuia in corpul cazanului.

In al doilea rand trebuie sa tineti cont de inaltimea cosului de fum al centralei termice pe lemne, va recomandam ca acesta sa fie mai inalt cu cel putin jumatate de metru decat inaltimea coamei locuintei, astfel daca exista pereti, acoperisuri mai inalte decat cosul dumneavoastra de fum se pot forma curenti turbionari, prin montarea corespunzatoarea cosului de fum se evita crearea acestor curenti. Este foarte important sa aveti un tiraj bun, acesta este direct proportional cu randamentul arderii in cantrala dumneavoastra pe lemn.

Instalatorii nostrii autorizati monteaza toate tipurile de centrale termice pe lemne, iar acestea sunt: Centrale termice pe lemne FONTA, centrale termice pe lemne OTEL, centrale termice pe lemne cu gazeificare, centrale pe peleti, centrale termice pe rumegus, centrale pe lemne cu functionare mixta lemne / gaz / motorina.

Suna acum un instalator din Bucuresti pentru montaj centrale termice

Fanii instalatorilor nostrii din Bucuresti si Ilfov beneficiaza de reduceri substantiale de pret la manopera pentru instalatii sanitare si termice!